Hello! Üdvözöllek a Blogomon.

 • Összes
 • Fejlesztés
 • Gasztronómia
 • Kirándulás
 • Nincs kategorizálva
 • Programok
 • rólunk
 • Ünnep

Kamrám titkai – nektek készülnek 🙂💟

Nektek készítem szeretettel, kóstolásra, vásárlásra! ❤️

Bor mellé falatkák 🥂🧀

Bár Füzér már kívül esik a Tokaji borvidék területén, azért lehet ám nálunk is borozni. Esti programnak 🌙🥂 nem is lehet jobbat kitalálni, mint a teraszon vagy az erkélyen ücsörögni és beszélgetni egy-egy pohár bor és finom falatok kíséretében.

Kávés finomságok

Igaz, a képen pont forró csoki van, de azért gondoltam, egy bejegyzést megér… 😁

ISMÉT ÉV VÉGE!

Kedves Vendégeink, Barátaink! ❤️
Ismét elérkezett az év vége. Nagy várakozással indítottuk az újévet, és bár tele volt váratlan helyzetekkel, hozott azért sok-sok kellemes pillanatot is.

EZ TÖRTÉNT 2020-ban, a Borbála Vendégházban 🙂

Sokan választottátok ebben az évben is a Borbála Vendégházat. Érkeztek régi jó ismerősök és új vendégek egyaránt.
Imádom minden percét a vendégvárásnak, és igyekszem minden évben valami újat adni; szépíteni, fejleszteni a vendégházat.

TAVALY TÖRTÉNT

Ahogy sorra érkeznek a vendégek a Borbála Vendégházba, eszembe jutnak emlékek az elmúlt évekből. Az egyik ilyen kedves emlék számomra a barátommal, Bodó-Bán János, masszőr-csontkováccsal közösen, vendégeinknek szervezett egészségtudatos, lazító, pihentető hétvége

FELVIDÉKI KIRÁNDULÁS – Európa legnagyobb állatkertjébe

Igen, a Kassai Állatkert Európa legnagyobbja, ráadásul itt van a szomszédságunkban, Füzértől csupán 25-30 km távolságra, és a téli időjárást kedvelők egész éves nyitva tartásának köszönhetően akár most is meglátogathatják.

Év végi hajtás után év eleji lazítás

Az év vége sajnos nem mindenkinek jelentette a pihenést, lazítást. Sokan ilyenkor is dolgoztak, és nem engedhették meg maguknak, hogy szeretteik társaságában töltsék az év utolsó napjait.És ha már év végén nem tehetted meg, akkor indítsd az új évet pihenéssel!

Kedves Vendégeink, Barátaink!

Az évnek talán legszebb napjaihoz értünk. Ilyenkor azt hiszem, mindenki visszagondol a mögöttünk álló évre.

ÚJUL A BORBÁLA VENDÉGHÁZ

Mindig igyekszünk valamilyen apró kis újítást vinni a Borbála Vendégház mindennapjaiba, de most elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy néhány nagyobb léptékű újítással lepjük meg vendégeinket és nem tagadjuk, hogy ezzel együtt magunkat is.

AJÁNDÉKOZZ PIHENÉST AZ ÉV VÉGÉN!

Közeledik a karácsony. Sokan szeretik időben átgondolni, megtervezni, hogy ki mit is kapjon a szeretet ünnepén, és bár még bő egy hónapunk van hátra, még sincs egyszerű dolgunk.

MEGÉRDEMELT PIHENÉS – VENDÉGLÁTÓK SZÁMÁRA!

Ha te is szálláshelyet, vendéglátó egységet üzemeltetsz, akkor biztosan tudod, hogy milyen érzés az, amikor a nyár végén már te is úgy elmennél pihenni valahová.

KÖZÉPKORI IDŐUTAZÁS – XVII. Füzéri Várnapok

Egy igazi középkori időutazással egybekötött programot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami itt nálunk, Füzéren már hagyománynak számít, hiszen 17. alkalommal kerül megrendezésre.

NÁLUNK VÁLOGATHATSZ A JÁTÉKOK KÖZÖTT…

Amikor a vendégek megérkeznek egy-egy kirándulás, túra után a vendégházba, vacsora után még jól esik leülni az asztalhoz egy kis beszélgetésre, játékra.

ÜGYFÉLKÁRTYA A BORBÁLA VENDÉGHÁZBAN

Igyekszünk vendégeink számára a legjobbat adni, ezért is döntöttünk az ügyfélkártya rendszer bevezetése mellett.

HÁZHOZ HOZZUK AZ ÍZEKET

A Borbála Vendégházat úgy alakítottuk ki, hogy vendégeink a lehető legnagyobb kényelemben érezzék magukat. A kényelem mellett számomra alapvető fontosságú a tisztaság, és még valami, hogy teljes legyen a komfort, ez pedig az étkezés.

SZALONNASÜTÉS

Képzeld el… Kellemes nyári este…. Tűz, szalonna, friss kenyér, kerti zöldségek… Hideg fröccsök, behűtött sör, bodzalimonádé… Jó társaság, nagy nevetések, gyerekzsivaj…

HA NEM SIETSZ SEHOVÁ…

Többféle nyaralás és pihenés létezik. Az egyik kedvenc típusom, amikor van idő mindenre. Gyakran történik ugyanaz a szemem előtt: megérkezik hozzánk a vendég, fizikálisan már Füzéren van, de gondolatilag még a munkahelyén.

CSALÁDI PIHENÉS FÜZÉREN

Komoly tervezés, mire fel tudjuk szabadítani magunkat a sok munka és tennivaló alól, és eljutunk odáig, hogy elindulunk pihenni. Tapasztalatunk szerint sokan szeretik a szabadidőt a családdal, barátokkal, rokonokkal eltölteni, hiszen egyre nehezebb minőségi időt tölteniük egymással.

MELEGSZÍVŰ VENDÉGLÁTÁS FÜZÉREN

A vendégfogadásnak elengedhetetlen része a welcome drink és a jó vidéki pogácsa. Ahogy a mondás tartja: amilyen az adjon isten, olyan lesz a fogadj isten.

A TÖRTÉNELEM NYOMÁBAN, ZEMPLÉNBEN

Érdekes dolog, amikor végiggondoljuk azt, hogy a nemzet nagyjai milyen nagyívű tettekkel és gondolatokkal élték az életüket.

FINOMRA HANGOLT VIDÉKI KÉNYELEM

Ha pihenni megyünk és üdülünk, mindenkinek az az igénye, hogy szép környezetben és gondtalanul teljen.Tapasztalatom szerint a vendégeink igénylik és értékelik is azt a fajta figyelmet, amit megkapnak tőlünk.

A BORBÁLA VENDÉGHÁZ TÖRTÉNETE

2003-ban egy pályázat segítségével alakítottunk ki egy tetőteres apartmant a családi házunk egyik részében. 2015 körül merült fel a gondolat, hogy jó lenne a vendéglátással komolyabban foglalkozni, így ma már a vendégház a munkahelyem.

Ha a Borbála vendégházban tölti idejét, a szálláson és az ellátáson kívül a következő szolgáltatásokkal állunk a vendégek részére:

 • üdvözlőital
 • túravezetés
 • szervezett borkóstolás
 • természetgyógyászati kezelés