A Borbála Vendégházat úgy alakítottuk ki, hogy vendégeink a lehető legnagyobb kényelemben érezzék magukat. A kényelem mellett számomra alapvető fontosságú a tisztaság, és még valami, hogy teljes legyen a komfort, ez pedig az étkezés.
Hogyan oldjuk meg az étkezést?
Ez egy olyan kérdéskör, ami minden utazásnál, nyaralásnál biztosan felmerül. Hosszas gondolkodás, szervezés, fáradság. Ezek azok a tényezők, amelyek számomra nem férnek bele a pihenésre szánt időbe. Ezért biztosítok vendégeimnek reggelit és meleg vacsorát, természetesen igény szerint.
Mi kerül nálunk a vendég asztalára?
Reggelire minden olyan, ami friss és lehetőleg helyi termelőktől származik: friss pékáru, kolbász, szalonna, zöldségek, sajtok, saját készítésű lekvárok.
Vacsorára olyan ételeket kínálok, ami illeszkedik a vidéki hangulathoz, és visszaidézi gyermekkorunk gondoskodását.
Házias ízekkel várom vendégeimet Füzéren, a Borbála Vendégházban.




